Field with wind turbine look from above.
Klaar voor de toekomst

Duurzaamheid

Onze productontwikkelingsprocessen worden voor al onze activiteiten voortdurend doorgelicht, zodat wij in een vroeg stadium mogelijkheden kunnen identificeren om onze producten duurzamer te produceren, met meer respect voor mens en natuur.

Manufacturing facility in Chiro, Taiwan, from the above.

VERBETERING VAN FABRIEKEN EN MACHINES

Om de hoeveelheid afval te verminderen heeft onze fabriek in Chiro (Taiwan) twee galvanisatielijnen vervangen door één zeer efficiënte lijn. Deze verandering zorgde voor 78 % minder chroomafval op jaarbasis en een jaarlijkse vermindering van meer dan 13 miljoen liter koelwaterafvoer. Dat is genoeg water om 20 Olympische zwembaden te vullen.

Wij zien het potentieel van ons bedrijf om een ongelooflijke kracht voor het goede te zijn en daarom streven wij ernaar om waarde te creëren die verder gaat dan winst, met inbegrip van milieu- en sociale waarde, die een positieve impact genereert voor onze aandeelhouders en belanghebbenden, alsook voor de maatschappij in het algemeen.

JIM LOREE

EX-CHIEF EXECUTIVE OFFICER

STANLEY Zero Industrial Liquid Discharge

DUURZAAMHEID IS ONZE BELOFTE

ZERO VLOEIBAAR INDUSTRIEEL AFVAL

In 2014 werd onze CDIY-fabriek in Besançon, Frankrijk, de eerste en enige site in het land die erkend werd als "Zero Industrial Liquid Discharge". Het departement Water en Sanitaire voorzieningen van de regering erkende de ecologische prestatie van Besançon in 2014 door een formele overeenkomst te ondertekenen om soortgelijke praktijken in heel Frankrijk te ondersteunen en te stimuleren.