MyStanley

Paswoord vergeten? Ben je nog geen lid van MySTANLEY? Word nu lid!.

KRIJG TOT €50 TERUGBETAALD OF EEN GRATIS ACCU*

HOE WERKT DE ACTIE?

Je koopt één van de deelnemende STANLEY FATMAX elektrische gereedschappen tijdens de actieperiode van 1 october 2020 t.e.m. 31 december 2020. Jouw deelname dient uiterlijk 15 januari 2021 geregistreerd te zijn.

Kortingen zijn niet cumuleerbaar. Geldig op de meeste STANLEY FATMAX elektrische gereedschappen, maar niet op kits, toestellen met accessoires of promotiesets.

REGISTREREN VOOR DE TERUGBETALING OF GRATIS ACCU?

  1. Log in met jouw bestaande account of registreer je hiernaast op MySTANLEY.
  2. Registreer één van je aangekochte deelnemende producten.
    Let op: je kan meerdere producten registreren, maar slechts één deelname per kassaticket is toegelaten.
  3. Klik op de actiebutton, upload een scan of foto van het aankoopbewijs (gelieve de deelnemende producten goed aan te duiden) en geef de totale waarde van de deelnemende producten aan. 
    Let op: het aankoopbewijs en de originele EAN codes kunnen tijdens de verwerking opgevraagd worden.
  4. Jouw deelname wordt gecontroleerd. Je ontvangt jouw cashback uiterlijk 6 weken na registratie. Als je kiest voor een gratis accu betaal je € 2,95 (verzend- en administratiekosten) voor 31 januari 2021 via de betaallink die je na registratiecontrole ontvangt. De accu wordt verzonden van zodra wij de betaling ontvangen hebben.

In geval van vragen of problemen met de registratie kan je contact opnemen met onze helpdesk via stanley@consumercare.info.

Bekijk de actievoorwaarden en alle deelnemende producten.

Aanmelden