Waar vind ik de productcode, het serienummer en de productiedatum?

Productcode
Elk STANLEY gereedschap kan worden ge√Įdentificeerd door een productcode. De productcode staat vaak op het barcode-etiket, maar als dat er niet is, staat de code op het gereedschap zelf.

Indication of how to find the STANLEY Handtools number SKU

STANLEY handgereedschap en opbergsystemen hebben alfanumerieke productcodes, beginnend met XTHT, FMHT, STHT of STST. Bijvoorbeeld XTHT0-33671. Sommige productcodes kunnen alleen numeriek zijn, bijvoorbeeld 0-20-244.

Indication of how to find the STANLEY Power Tools number SKU

STANLEY elektrisch gereedschap heeft alfanumerieke productcodes, beginnend met FM of SFM. Bijvoorbeeld: FMC645D2.

Indication of how to find STANLEY other number SKU

Als je de productcode nog steeds niet kunt vinden, kan je op onze website zoeken naar jouw gereedschap: je vindt de code op de gedetailleerde productpagina.

Serienummer

Het serienummer is uniek voor elk gereedschap en is vaak te vinden op hetzelfde etiket of in de buurt van het SKU-nummer. Het kan bestaan uit alleen cijfers of een combinatie van letters en cijfers. Als je jouw serienummer niet kunt vinden: voer jouw aankoopdatum in, bijv. 20062021.

Productiedatum

De productiedatum van het product is het bouwjaar, gevolgd door de week. Het is een serie van 6 cijfers en 2 letters zoals je in het voorbeeld hiernaast kan zien. Om de productiedatum te vinden, kijk je best aan elke kant van het product of onder de batterij.

Indication of how to find the STANLEY tool production date