STANLEY® FATMAX® 18 mm Integrated Snap Wheel Lock Snap Off Knife

SNELLER AFBREKEN, VOOR ULTRASCHERPE PRESTATIES

Houd je mes op een veilige en slimme manier scherp. Met het unieke afbreekmechanisme kan je doorgaan met snijden zonder dat je ander gereedschap nodig hebt om het mes af te breken.

play_arrow

HOUD JE MES OP EEN VEILIGERE EN SLIMMERE MANIER SCHERP. MET HET UNIEK AFBREEKMECHANISME KAN JE DOORGAAN MET SNIJDEN ZONDER DAT JE ANDER GEREEDSCHAP NODIG HEBT.

BREEK HET MES AF EN GA WEER AAN HET WERK.

Graphic example of how to use the STANLEY knives
Graphic example of how to use the STANLEY knives
Graphic example of how to use the STANLEY knives
STANLEY® 18mm STD Integrated Snap Knife

INNOVATIEF AFBREEKMECHANISME

Het scherp houden van je mes is nog nooit zo makkelijk geweest dankzij het nieuwe geïntegreerde mechanisme dat het mes voor je afbreekt. Lijn het mes simpelweg uit, breek het af en ga verder met je werk.

Reservemessen

Het assortiment reservemessen van STANLEY® dekt elke snijtoepassing, van alledaagse zoals papier en karton tot extreem zware klussen zoals gipsplaten en dakbedekking. Kies je reservemes in functie van de toepassing.

STANLEY® Mpp 18mm Integrated Snap Slide Lock Knife

Ideaal voor dagelijkse snijtoepassingen inclusief het openen van dozen en verpakkingen.

STANLEY® Mpp 18mm Integrated Snap Slide Lock Knife

Beschikbaar met zowel een schuifknop- of schroefknopvergrendeling, deze messen zijn ontworpen voor middelzware klussen zoals het insnijden van gipsplaten.

STANLEY® FATMAX® 18 mm Integrated Snap Slide Lock Snap Off Knife

Het STANLEY FATMAX® afbreekmes is gemaakt voor professionals en maakt licht werk van elke snijtoepassing op de bouwplaats.