STANLEY Antivibe Latt Hammer

Prestaties van binnenuit

Wij bij STANLEY® hebben een nieuwe generatie schokdempende hamers ontwikkeld, STANLEY VIBRATION Damping®, gebaseerd op onze ruime ervaring, inzicht in wat onze klanten willen en de uitdagingen van echte werkomstandigheden.

Uit een uitgebreid onderzoek naar de ergonomie bij een hamerinslag bleek de behoefte aan een gecontroleerde kracht met een minimale schok voor de gebruiker.

Daarom hebben onze ingenieurs een innovatieve technologie ontwikkeld, die de basis van deze nieuwe reeks hamers vormt, zodat u sneller en veiliger dan ooit tevoren kunt werken.

STANLEY Antivibe Latt Hammer
play_arrow
STANLEY Antivibe Latt Hammer

KLAUWHAMERS

  • Lichte hogesnelheidskoppen in vergelijking met standaardhamers - de hamer van 400 gram slaat als een hamer van 450 gram, de hamer van 480 slaat als een hamer van 620 gram.
  • Schokabsorberende kraag absorbeert trillingen van de kop.
  • Duurzame bimat handgreep voor een ergonomische grip.
  • Polypropyleen laag voor extra slagbescherming.
  • Stalen kern voor extra sterkte en duurzaamheid.

FATMAX MOKERS EN VOORHAMERS

- De allereerste hamer waarvan de handgreep de trilling absorbeert dankzij partikels in de kern.

- Bullet nose geeft 2x meer slagkracht.

- Duurzame bimat handgreep voor een ergonomische grip.

- Polypropyleen laag voor extra slagbescherming.

- Schokabsorberende kraag absorbeert de trillingen van de kop.

- Kop en handgreep duurzaam gesmeed.de trillingen van de kop.Kop en handgreep duurzaam gesmeed.

ANTIVIBE TECHNOLOGIE

Op basis van ons onderzoek naar schokdempende technologie hebben we de unieke STANLEY ANTIVIBE®-kraag ontwikkeld.

Deze unieke verbinding tussen de kop en de steel van de hamer gebruikt een speciale chemische verbinding op basis van rubber om schokgolven op te vangen en in te perken. Zo zijn gebruikers beter beschermd tegen letsels en kunnen ze toch een maximale slagkracht bereiken.

STERKE SLAGKRACHT

Voor de nieuwe mokers en voorhamers hebben we een nieuw 'kogelkopprofiel' gemaakt met een uniek gebogen oppervlak. Uit tests is gebleken dat dit profiel de geleverde kracht op het doel verdubbelt, met minder inspanning en betere sloopprestaties.

De nieuwe klauwhamers hebben we zo licht mogelijk gemaakt, maar toch met meer slagkracht, zodat de belasting en de impact op de gebruiker nog verminderen.

Onze ingenieurs hebben dat klaargespeeld door de kop kleiner te maken en het 'brandpunt', waar de kracht geconcentreerd wordt, groter te maken. Er is ook extra aandacht gegaan naar de optimale balans bij het hanteren van de hamers.

Zo zijn de nieuwe hamers lichter en bieden ze toch meer kracht en controle dan gewone hamers. Daarom slaat de hamer van 400 gram zoals een standaardhamer van 450 gram en slaat de hamer van 480 gram als een hamer van 620 gram.