STANLEY & FC Barcelona 'Together, We Are Beyond A Match', Image

SPONSORING & PARTNERSHIPS

STANLEY® steunt met trots individuen en teams die elke uitdaging met passie aangaan, de ambitie hebben om het hoogste niveau te bereiken en in elke wedstrijd of competitie uitstekende prestaties leveren.

FC Barcelona Femini

STANLEY is trots om de allereerste shirtsponsor te zijn van FC Barcelona Femeni, een club die onze passie voor prestaties, innovatie, gelijkheid en inclusiviteit binnen de sport deelt. We zijn verheugd om onze krachten te bundelen met zo'n ambitieus team, dat door hun eigen successen opkomende vrouwelijke spelers inspireert om hun talent te ontplooien en hun dromen waar te maken. Deze geweldige club heeft de afgelopen jaren een uitzonderlijke prestatie geleverd, met onder meer vijf Women's League-trofeeën, tien Catalaanse bekeroverwinningen en zeven Copa de la Reina-titels.

STANLEY & FC Barcelona 'Together, We Are Beyond A Match', Image

FC Barcelona

STANLEY is trots om het FC Barcelona Men's Team te mogen steunen met onze huidige samenwerking als Official Tools Partner. Zeer weinig clubs ter wereld hebben zoveel titels gewonnen als FC Barcelona, waaronder vier Europese bekerkampioenschappen en drie FIFA Club World Cup-titels. Daarnaast heeft de club 25+ La Liga titels behaald, evenals 30+ Copa Del Rey en 5+ UEFA Champions League trofeeën. Het stadion Camp Nou heeft een capaciteit van 99.354 zitplaatsen en is daarmee het grootste in Europa. FC Barcelona is een van de meest gewaardeerde clubs wereldwijd, met een van de grootste social media volgelingen met meer dan 103 miljoen volgers op Facebook, 65 miljoen volgers op Twitter, en 94 miljoen volgers op Instagram.

Racing drive Nathalie McGloing working on his racing car

Nathalie McGloin

Nathalie McGloin, die op 16-jarige leeftijd een ernstige dwarslaesie opliep, is een inspirerende autocoureur die zich inzet voor anderen die soortgelijke levensveranderende ervaringen hebben meegemaakt. Vorig jaar werd ze de eerste voorzitter van de internationale FIA Disability and Accessibility commissie, met als doel de toekomst van de autosport wereldwijd vorm te geven voor mensen met een handicap.

In 2016 richtte Nathalie "Spinal Track" op, een liefdadigheidsinstelling die gehandicapten de kans biedt hun talent te ontwikkelen, nieuwe kansen te creëren en deel te nemen aan unieke circuitervaringen in een speciaal aangepast voertuig. Deze geweldige evenementen geven deelnemers de vrijheid om iets te proberen waarvan ze misschien nooit hadden gedacht dat ze het konden bereiken, allemaal binnen een inclusieve en ondersteunende omgeving.