MyStanley

Paswoord vergeten? Ben je nog geen lid van MySTANLEY? Word nu lid!.

THE MEASURE OF A PRO™

THE MEASURE OF A PRO™

Sterk. Met bewezen prestaties. Voor wie bereid is om zijn handen vuil te maken. Want een goed vakman herken je aan zijn werk. Aan elk project dat hij heeft afgewerkt, tot hij weer op weg gaat naar de volgende klus.
Waaraan kan je ons herkennen? Da's makkelijk. Je vindt het aan de heup en in de handen van elke Pro sinds 1843.

Want zo werd STANLEY THE MEASURE OF A PRO™.

MAAR JE HOEFT ONS NATUURLIJK NIET ZOMAAR TE GELOVEN. LUISTER MAAR NAAR DE

54053

ONPARTIJDIGE BEOORDELINGEN VAN DE MENSEN DIE OP ONS GEREEDSCHAP EN ONZE APPARATUUR VERTROUWEN OM DE KLFAVORIETENUS TE KLAREN. HIER ZIJN ENKELE VAN HUN FAVORIETEN

HET IS DE LENGTE DIE ERTOE DOET

We hebben de eerste stalen meter in 1931 gelanceerd en sindsdien zijn we telkens een stap verder gegaan, tot het uiterste, zodat u kunt doen waar u goed in bent.

ONTDEK HET ASSORTIMENT

MOEILIJK OM IETS BETERS TE VINDEN

Het elektrische gereedschap van STANLEY FATMAX helpt u dankzij zijn innovatieve ontwerp om slimmer en sneller te werken. Het is echt moeilijk om iets beters te vinden, want ze hebben alles wat u nodig hebt om de klus te klaren, of dat nu op locatie of thuis is.

ONTDEK HET ASSORTIMENT

WIJ HEBBEN ONZE OPBERGOPLOSSINGEN NOG ALLEMAAL OP EEN RIJTJE

Met de opbergoplossingen van STANLEY en STANLEY FATMAX komt u overal binnen als een echte Pro. Vind uw ideale opbergoplossing in ons netjes gesorteerde aanbod: van organisatieproducten en zachte tassen tot opbergsystemen voor de werkplaats en aanpasbare systemen.

ONTDEK HET ASSORTIMENT

BETROUWBAAR OM SCHERP UIT DE HOEK TE KOMEN

Voor scherpe prestaties kiest u het best voor de messen en bladen van STANLEY en STANLEY FATMAX. In ons ruime aanbod hebben we een mes en een blad voor elke klus, en je krijgt klussen voor elk mes en elk blad.

ONTDEK HET ASSORTIMENT